Tietosuojakäytäntö

Tämä tietosuojakäytäntö (”Policy”) kuvaa, kuinka privateloveaffair.com (“privateloveaffair.com”, “me”, “me” tai “meidän”) kerää, suojaa ja käyttää henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja (“Henkilökohtaiset tiedot”) sinua (“ Käyttäjä ”,“ sinä ”tai“ sinun ”) voi tarjota privateloveaffair.com-verkkosivustolla ja mitä tahansa sen tuotteita tai palveluita (yhdessä“ Verkkosivusto ”tai“ Palvelut ”). Se kuvaa myös käytettävissä olevat valinnat henkilökohtaisten tietojesi käytöstä ja siitä, kuinka voit käyttää ja päivittää näitä tietoja. Tätä käytäntöä ei sovelleta sellaisten yritysten käytäntöihin, joita emme omista tai omistamme, tai henkilöille, joita emme palkkaa tai johtamme.

Henkilökohtaisten tietojen keruu

Vastaanotamme ja tallennamme tietoja, jotka olet tietoisesti toimittanut meille, kun luot tiliä, julkaiset sisältöä, teet oston ja täytät kaikki verkkosivustolla olevat lomakkeet. Tarvittaessa nämä tiedot voivat sisältää sähköpostiosoitteesi, nimesi tai muut henkilökohtaiset tiedot. Voit valita, ettet anna meille tiettyjä tietoja, mutta et välttämättä pysty hyödyntämään joitain verkkosivuston ominaisuuksia. Käyttäjät, jotka ovat epävarmoja siitä, mitkä tiedot ovat pakollisia, ovat tervetulleita ottamaan yhteyttä meihin.

Ei-henkilökohtaisten tietojen keruu

Kun vierailet verkkosivustolla, palvelimemme tallentavat automaattisesti selaimesi lähettämät tiedot. Nämä tiedot voivat sisältää tietoja, kuten laitteen IP-osoite, selaintyyppi ja -versio, käyttöjärjestelmän tyyppi ja versio, kieliasetukset tai verkkosivusto, jossa olet käynyt ennen verkkosivuillemme tuloa, verkkosivustomme sivut, joilla olet käynyt, ne sivut, verkkosivustoltamme etsimäsi tiedot, käyttöajat ja -päivämäärät sekä muut tilastotiedot.

Henkilökohtaisten tietojen hallinta

Voit käyttää, lisätä, päivittää ja poistaa tiettyjä henkilökohtaisia tietojasi. Tiedot, joita voit katsella, päivittää ja poistaa, voivat muuttua, kun verkkosivusto tai palvelut muuttuvat. Kun päivität tietoja, voimme kuitenkin säilyttää kopion tarkistamattomista tiedoista arkistoissamme. Jotkut tiedot voivat jäädä yksityisiin tietueisiimme sen jälkeen, kun olet poistanut nämä tiedot tililtäsi. Säilytämme ja käytämme tietojasi tarpeen mukaan laillisten velvoitteidemme noudattamiseksi, riitojen ratkaisemiseksi ja sopimusten täytäntöönpanemiseksi. Voimme käyttää kaikkia henkilökohtaisista tiedoistasi johdettuja tai sisällytettyjä tietoja, kun olet päivittänyt tai poistanut ne, mutta ei tavalla, joka tunnistaa sinut henkilökohtaisesti. Säilytysajan umpeuduttua henkilökohtaiset tiedot on poistettava. Siksi oikeutta tutustua tietoihin, oikeutta poistaa tietoja, oikeutta oikaista ja oikeutta tietojen siirrettävyyteen ei voida näin ollen noudattaa säilytysajan päätyttyä.

Kerättyjen tietojen käyttö ja käsittely

Mitä tahansa sinulta keräämäämme tietoa voidaan käyttää kokemuksen mukauttamiseen; parantaa verkkosivustomme; parantaa asiakaspalvelua ja vastata asiakkaidemme kyselyihin ja sähköposteihin; prosessitapahtumat; Lähetä uutiskirjeitä; lähettää ilmoitussähköposteja, kuten salasanamuistutuksia, päivityksiä jne .; ylläpitää ja käyttää verkkosivustoamme ja palveluitamme. Kerättyjä ei-henkilökohtaisia tietoja käytetään vain mahdollisten väärinkäytösten tunnistamiseen ja verkkosivustojen käyttöä koskevien tilastotietojen laatimiseen. Tätä tilastotietoa ei ole muuten koottu siten, että järjestelmä tunnistaa tietyn käyttäjän.

Voimme käsitellä sinuun liittyviä henkilötietoja, jos jokin seuraavista koskee: (i) olet antanut suostumuksesi yhteen tai useampaan erityiseen tarkoitukseen. Huomaa, että joidenkin lakien mukaan meillä voi olla mahdollisuus käsitellä tietoja, kunnes puolustat tällaista käsittelyä (kieltäytymällä siitä), ilman, että tarvitsemme lupaa suostumukseen tai muuhun seuraavista alla olevista oikeusperustoista. Tätä ei kuitenkaan sovelleta, kun henkilökohtaisten tietojen käsittelyyn sovelletaan eurooppalaista tietosuojalakia; (ii) Tietojen toimittaminen on välttämätöntä kanssasi tehdyn sopimuksen ja / tai sen mahdollisten sopimusta edeltävien velvoitteiden täyttämiseksi; (ii) Käsittely on välttämätöntä lakisääteisten velvoitteiden täyttämiseksi, joita sinulle kohdistetaan. (iv) jalostus liittyy tehtävään, joka suoritetaan yleisen edun mukaisesti tai meille annetun julkisen vallan käytön yhteydessä; (v) Käsittely on välttämätöntä meille tai kolmannelle osapuolelle kohdistuvien oikeutettujen etujen kannalta. Joka tapauksessa selitämme mielellään käsittelyyn sovellettavan erityisen oikeusperustan ja erityisesti sen, onko henkilötietojen toimittaminen lakisääteinen vai sopimusvelvoite vai sopimuksen tekemiseen vaadittava vaatimus.

Tietojen siirto ja tallennus

Sijainnistasi riippuen tiedonsiirtoon voi liittyä tietojen siirtämistä ja tallentamista muussa maassa kuin omassa maassa. Sinulla on oikeus oppia Euroopan unionin ulkopuolelle suuntautuvaan maahan tai mihin tahansa kansainvälisen julkisoikeuden alaiseen tai kahden tai useamman maan, kuten YK: n, perustamaan kansainväliseen organisaatioon suuntautuvan tiedonsiirron oikeusperustasta, ja meitä suojaamaan tietosi. Jos tällaista siirtoa tapahtuu, voit saada lisätietoja tarkistamalla asiakirjan asiaankuuluvat osiot tai kysyäksesi meiltä yhteysosassa annettujen tietojen avulla.

Käyttäjien oikeudet

Voit käyttää tiettyjä oikeuksia meitä käsittelemiin tietoihin. Erityisesti sinulla on oikeus tehdä seuraava: (i) sinulla on oikeus peruuttaa suostumus, jos olet aikaisemmin antanut suostumuksesi tietojesi käsittelyyn; (ii) sinulla on oikeus vastustaa tietosi käsittelyä, jos käsittely tapahtuu muulla laillisella perusteella kuin suostumuksella; (iii) sinulla on oikeus oppia, käsittelemmekö tietoja meille, saada tietoja käsittelyn tietyistä näkökohdista ja saada kopio käsiteltävistä tiedoista; (iv) sinulla on oikeus tarkistaa tietosi oikeellisuus ja pyytää niiden päivittämistä tai korjaamista; (v) sinulla on tietyissä olosuhteissa oikeus rajoittaa tietosi käsittelyä, jolloin emme käsittele tietojasi mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin niiden säilyttämiseen; (vi) sinulla on tietyissä olosuhteissa oikeus saada meiltä poistetut henkilökohtaiset tietosi; (vii) sinulla on oikeus vastaanottaa tietosi rakenteellisessa, yleisesti käytetyssä ja koneella luettavassa muodossa ja, jos se on teknisesti mahdollista, välittää ne toiselle ohjaimelle ilman esteitä. Tätä säännöstä sovelletaan, jos tietosi käsitellään automatisoidusti ja että käsittely perustuu suostumukseen, sopimukseen, johon olet osa, tai sen sopimusta edeltäviin velvoitteisiin.

Oikeus vastustaa käsittelyä

Jos henkilötietoja käsitellään yleisen edun vuoksi, meille annetun virallisen vallan käyttämisessä tai meille osoitettujen oikeutettujen etujen vuoksi, voit vastustaa tällaista käsittelyä tarjoamalla tilanteeseesi liittyvän perusteen perustellakseen vastusta. Sinun on tiedettävä, että jos henkilökohtaisia tietojasi käsitellään suoramarkkinointitarkoituksiin, voit kuitenkin vastustaa käsittelyä milloin tahansa toimittamatta perusteluja. Voit tietää, käsittelemmekö henkilökohtaisia tietoja suoramarkkinointitarkoituksia varten, tutustumalla tämän asiakirjan asiaankuuluviin osiin.

Kuinka käyttää näitä oikeuksia

Kaikki pyynnöt käyttää käyttäjän oikeuksia voidaan osoittaa omistajalle tässä asiakirjassa annettujen yhteystietojen kautta. Nämä pyynnöt voidaan suorittaa ilmaiseksi, ja omistaja ottaa ne huomioon mahdollisimman varhaisessa vaiheessa ja aina yhden kuukauden kuluessa.

Laskutus ja maksut

Käytämme ulkopuolisia maksuprosessoreita auttamaan meitä käsittelemään maksutietosi turvallisesti. Tällaisten kolmansien osapuolten käsittelijöiden henkilötietojesi käyttöä säätelevät heidän tietosuojakäytännöt, jotka saattavat sisältää tai eivät sisällä yksityisyyden suojaa suojaavana kuin tämä tietosuojakäytäntö. Suosittelemme, että tarkistat heidän tietosuojakäytännöt.

Tuotteiden ja palveluiden tarjoajat

Voimme tehdä sopimuksia muiden yritysten kanssa tiettyjen tuotteiden ja palvelujen toimittamisesta. Näillä palveluntarjoajilla ei ole valtuuksia käyttää tai paljastaa tietoja paitsi silloin, kun se on tarpeen suorittaaksemme palveluja meidän puolestamme tai noudattaa lakivaatimuksia. Voimme jakaa henkilökohtaisia tietoja näihin tarkoituksiin vain kolmansien osapuolten kanssa, joiden tietosuojakäytännöt ovat sopusoinnussa meidän tai jotka sitoutuvat noudattamaan henkilökohtaisia tietoja koskevia käytäntöjämme Palveluntarjoajillemme annetaan tiedot, joita he tarvitsevat nimettyjen toimintojen suorittamiseen, ja me älä valtuuta heitä käyttämään tai paljastamaan henkilökohtaisia tietoja omaan markkinointiin tai muihin tarkoituksiin.

Lasten yksityisyys

Emme kerää tietoisesti henkilökohtaisia tietoja alle 13-vuotiailta lapsilta. Jos olet alle 13-vuotias, älä lähetä henkilökohtaisia tietoja verkkosivustomme tai palvelumme kautta. Kannustamme vanhempia ja laillisia huoltajia seuraamaan lastensa Internet-käyttöä ja auttamaan noudattamaan tätä käytäntöä ohjeita lapsilleen koskaan toimittamaan henkilökohtaisia tietoja verkkosivustomme tai palvelumme kautta ilman heidän lupaa. Jos sinulla on syytä uskoa, että alle 13-vuotias lapsi on antanut meille henkilökohtaisia tietoja verkkosivustomme tai palvelumme kautta, ota meihin yhteyttä. Sinun on myös oltava vähintään 16-vuotias antamaan suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn omassa maassasi (joissakin maissa voimme antaa vanhemmallesi tai huoltajallesi tehdä niin puolestasi).

uutiskirjeet

Tarjoamme sähköisiä uutiskirjeitä, joita voit tilata vapaaehtoisesti milloin tahansa. Voit halutessasi lopettaa uutiskirjeemme tai markkinointisähköpostiemme seuraamalla näihin sähköposteihin sisältyviä tilauksen purkamisohjeita tai ottamalla yhteyttä meihin. Saat kuitenkin edelleen välttämättömiä transaktiosähköposteja.

Keksit

Verkkosivusto käyttää ”evästeitä” yksilöivään online-kokemuksesi. Eväste on tekstitiedosto, jonka verkkosivupalvelin sijoittaa kiintolevylle. Evästeitä ei voi käyttää ohjelmien suorittamiseen tai virusten toimittamiseen tietokoneellesi. Evästeet on määritetty yksilöllisesti sinulle, ja niitä voi lukea vain sen verkkotunnuksen verkkopalvelin, joka antoi evästeen sinulle. Voimme käyttää evästeitä tietojen keräämiseen, tallentamiseen ja seuraamiseen tilastollisiin tarkoituksiin verkkosivustomme ja palveluidemme käyttämiseksi. Sinulla on mahdollisuus hyväksyä tai hylätä evästeet. Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta voit yleensä muokata selaimesi asetuksia evättää evästeet, jos haluat. Jos päätät kieltäytyä evästeistä, et ehkä pysty kokemaan kaikkia verkkosivuston ja palveluiden ominaisuuksia. Lisätietoja evästeistä ja niiden hallinnasta on osoitteessa internetcookies.org

Evästeiden ja niihin liittyvien tekniikoiden käytön lisäksi, kuten yllä on kuvattu, voimme myös sallia, että tietyt ulkopuoliset yritykset auttavat meitä räätälöimään mainontaa, joka mielestämme voi kiinnostaa käyttäjiä, ja kerätä ja käyttää muita tietoja käyttäjien toiminnoista verkkosivustolla. Nämä yritykset voivat toimittaa mainoksia, jotka voivat myös asettaa evästeitä ja seurata muuten käyttäjän käyttäytymistä.

Älä seuraa signaaleja

Joissakin selaimissa on Älä seuraa -ominaisuus, joka ilmoittaa vierailevillesi verkkosivustoille, että et halua seurata online-toimintaa. Seuranta ei ole samaa kuin tietojen käyttäminen tai kerääminen verkkosivuston yhteydessä. Näihin tarkoituksiin seurannalla tarkoitetaan henkilökohtaisten tietojen keräämistä kuluttajilta, jotka käyttävät tai käyvät verkkosivustolla tai verkkopalvelussa, kun he siirtyvät eri verkkosivustojen yli ajan myötä. Verkkosivumme ei seuraa kävijöitään ajan myötä ja kolmansien osapuolien verkkosivuilla. Jotkin kolmansien osapuolien sivustot saattavat kuitenkin seurata selaustoimintaasi, kun ne palvelevat sinulle sisältöä, mikä antaa heidän räätälöidä sen, mitä he esittävät sinulle.

Mainos

Saatamme näyttää online-ilmoituksia ja jakaa aggregoituja ja tunnistamattomia tietoja asiakkaistamme, joita keräämme rekisteröintiprosessin kautta tai online-kyselyjen ja -kampanjoiden kautta tiettyjen mainostajien kanssa. Emme jaa mainostajille henkilökohtaisia tietoja yksittäisistä asiakkaista. Joissain tapauksissa saatamme käyttää näitä yhdistettyjä ja tunnistamattomia tietoja räätälöityjen mainosten toimittamiseen tarkoitetulle yleisölle.

Kumppanit

Voimme paljastaa tietoja sinusta tytäryhtiöillemme voidaksemme tarjota sinulle liittyviä tai lisätuotteita ja -palveluita. Kaikki tytäryhtiöt käsittelevät kaikkia sinua koskevia tietoja, jotka tarjoamme tytäryhtiöillemme, tämän tietosuojakäytännön ehtojen mukaisesti.

Linkit muille verkkosivustoille

Verkkosivumme sisältää linkkejä muille verkkosivustoille, jotka eivät ole meidän omistamia tai hallitsemia. Huomaa, että emme ole vastuussa tällaisten muiden verkkosivustojen tai kolmansien osapuolten tietosuojakäytännöistä. Kehotamme sinua olemaan tietoinen poistuessamme verkkosivustoltamme ja lukemaan jokaisen verkkosivuston, joka voi kerätä henkilökohtaisia tietoja, tietosuojalausunnot.

Tietoturva

Suojaamme tietokonepalvelimille antamasi tiedot hallitussa, turvallisessa ympäristössä, joka on suojattu luvattomalta käytöltä, käytöltä tai paljastumiselta. Ylläpidämme kohtuullisia hallinnollisia, teknisiä ja fyysisiä suojatoimia pyrkiessään suojaamaan luvatonta pääsyä, käyttöä, muuttamista ja paljastamista henkilötietoihin hallussaan ja hallussaan. Mitään tiedonsiirtoa Internetissä tai langattomassa verkossa ei voida kuitenkaan taata. Siksi, kun pyrimme suojaamaan henkilökohtaisia tietojasi, tunnustat, että (i) Internetissä on tietoturva- ja yksityisyyden rajoituksia, jotka eivät ole meidän valvontamme ulkopuolella; (ii) kaikkien ja kaikkien sinun ja verkkosivustomme välillä vaihdettujen tietojen turvallisuutta, eheyttä ja yksityisyyttä ei voida taata; ja (iii) kolmas osapuoli voi parhaista ponnisteluistaan katsoa tai pelastaa kaikkia tällaisia tietoja kuljetuksen aikana.

Tietovuoto

Jos saamme tietää, että verkkosivuston turvallisuus on vaarannettu tai käyttäjien henkilötiedot on paljastettu etuyhteydettömille kolmansille osapuolille ulkoisen toiminnan seurauksena, mukaan lukien, mutta näihin rajoittumatta, turvallisuushyökkäykset tai petokset, pidätämme oikeuden ryhtyä kohtuullisen asianmukaisiin toimenpiteisiin, mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta, tutkimukset ja raportointi sekä ilmoitus lainvalvontaviranomaisille ja yhteistyö niiden kanssa. Tietosuojarikkomuksen yhteydessä pyrimme kohtuullisin keinoin ilmoittamaan asiaan vaikuttaville henkilöille, jos uskomme, että rikkomuksen seurauksena on kohtuullinen riski haittaa käyttäjää tai jos laki vaatii ilmoitusta muutoin. Kun teemme niin, postitamme ilmoituksen verkkosivustolle, lähetämme sinulle sähköpostia.

Lakien paljastaminen

Paljastamme kaikki kerämämme, käyttämämme tai vastaanottamasi tiedot, jos laki sitä vaatii tai sallii, kuten noudattaa haastuksia tai vastaavia oikeudellisia prosesseja, ja kun uskomme vilpittömässä mielessä, että paljastuminen on välttämätöntä oikeuksien suojelemiseksi, suojaa turvallisuutesi tai muiden turvallisuutta, tutkia petoksia tai vastata hallituksen pyyntöön. Siinä tapauksessa, että käymme läpi liiketoiminnan muutoksen, kuten toisen yrityksen sulautumisen tai yrityskaupan tai koko omaisuuden tai osan sen myynnin, käyttäjätilisi ja henkilökohtaiset tiedot ovat todennäköisesti siirrettyjen omaisuuserien joukossa.

Muutokset

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä verkkosivustoa tai palveluita koskevaa käytäntöä milloin tahansa, voimaantulon jälkeen, kun tämän politiikan päivitetty versio julkaistaan verkkosivustolle. Kun teemme niin, tarkistamme päivitetyn päivämäärän tämän sivun alaosassa. Sivuston jatkuva käyttö tällaisten muutosten jälkeen on suostumuksesi muutoksiin.

Tämän politiikan hyväksyminen

Hyväksyt, että olet lukenut tämän käytännön ja hyväksyt sen kaikki ehdot. Käyttämällä verkkosivustoa tai sen palveluita hyväksyt tämän politiikan sitoumuksen. Jos et suostu noudattamaan tämän politiikan ehtoja, sinulla ei ole valtuuksia käyttää tai käyttää verkkosivustoa ja sen palveluita.

Ota yhteyttä meihin

Jos sinulla on kysyttävää tästä käytännöstä, ota meihin yhteyttä.

Tätä asiakirjaa päivitettiin viimeksi 28. helmikuuta 2020

privateloveaffair.com

Suosituksia